Tässä tietopaketti: Aamulehden lukija saa nyt yhdellä tilauksella kaiken sisällön

Aamulehti siirtyy yhteen tilausmaksuun, mitä se tarkoittaa?

Jouko Jokinen: Tilaaja saa yhdellä tilauksella kaiken, sekä lehden että rajattoman lukuoikeuden kaikkeen digitaaliseen sisältöön. Digitaaliseen sisältöön kuuluvat jatkossa kaikki maksullinen verkkosisältö, näköislehti, digitaalinen iltapäiväjulkaisu Hetki, mobiilisovellukset ja arkisto.

Jatkaako paperilehti ilmestymistään?

Jouko Jokinen: Aivan samalla tavalla samanlaisena kuin ennenkin. Kehitämme myös paperista Aamulehteä koko ajan.

Milloin uudet digituotteet ilmestyvät?

Jouko Jokinen: Uusi mobiilisovellus puhelimille ja tabletille on nyt tarjolla. Verkosta löytyy näköislehti, Hetki ja muuta digitaalista sisältöä. Verkko ja mobiili muuttuvat entistä runsaammiksi tammikuussa. Tulossa myös täysin uusia sisältöjä ja palveluita.

Miten digijulkaisut löytyvät?

Pauliina Makkonen: Uusi mobiilisovellus toimii Android- ja iPad/iPhone-laitteilla. Löydät sovelluksen laitteesi sovelluskaupasta (AppStore tai Google Play) hakusanalla ”Aamulehti”. Kirjaudu sovellukseen ensimmäisen kerran asiakasnumerolla ja postinumerolla. Uusi sovellus sisältää uutisvirran, näköislehdet ja Klippi-videokanavan. Windows-laitteille löytyy näköislehtisovellus Windows-kaupasta.

Jouko Jokinen: Kirjaudu Aamulehden verkkopalveluun osoitteessa: aamulehti.fi/kirjaudu. Verkosta löydät näköislehden, arkiston ja saat rajattoman lukuoikeuden kaikkeen verkkosisältöön.

Koskeeko muutos myös Moroa?

Jouko Jokinen: Moro säilyy entisellään sekä verkossa että lehtenä.

Entä muita liitteitä kuten Kotia ja Teema-julkaisuja?

Jouko Jokinen: Ne ilmestyvät paperisina niin kuin nytkin, mutta ovat jatkossa tilaajien saatavilla myös digitaalisina.

Miten hinta muuttuu?

Pauliina Makkonen: Hinta ei muutu. Digitaaliset sisällöt kuuluvat jatkossa tilaukseen ilman lisähintaa. Tilaushinta laskee kolme euroa kuukaudessa, jos asiakkaalla on ollut niin sanottu Täystilaus eli tilaukseen ovat jo kuuluneet myös digitaaliset sisällöt paperilehden lisäksi.

Jos haluaa vain digituotteet, mutta ei lainkaan paperilehteä, onko se mahdollista?

Jouko Jokinen: Se on aivan mahdollista. Meillä on jatkossa kaksi tuotetta: kaikki palvelut (lehti, digi- ja mobiilipalvelut) tai pelkät digi- ja mobiilituotteet ilman printtilehteä. Digitilauksen hinta on 15 euroa kuukaudessa.

Voinko tehdä vain Aamulehden viikonlopputilauksen ja mitä siihen kuuluu?

Pauliina Makkonen: Viikonlopputilauksen voi tehdä joko lauantai–sunnuntai tai perjantai–sunnuntai-tilauksina.
Näihin tilauksiin kuuluvat Aamulehden kaikki digisisällöt koko viikon ajan.

Miksi tämä muutos tehdään?

Jouko Jokinen: Lehti on ykköstuotteemme, mutta Aamulehden digitaalisten ja mobiilipalveluiden kysyntä kasvaa koko ajan. Haluamme, että lukija itse päättää, milloin ja mistä kanavasta hän Aamulehden sisältöjä lukee ja katsoo omien aikataulujensa, mieltymystensä ja tottumustensa mukaan.

Millä tavalla lukijoille tiedotetaan tästä muutoksesta?

Jouko Jokinen: Lukijat saavat asiasta kirjeen postissa. Myös asiakaspalvelumme neuvoo, jos kysyttävää tulee. Informoimme lukijoitamme kaikista muutoksista lähikuukausina kaikissa kanavissa mahdollisimman paljon.

Pauliina Makkonen: Lukijat saavat kirjeen, jossa on tarkempia ohjeita ja asiakasnumero, jolla pääse käyttämään palveluja. Aamulehden digipäivät pidetään 14. marraskuuta Lempäälän Ideaparkissa kello 11–14 ja 17. marraskuuta Aamulehden aulassa Finlaysonilla kello 15–17.

Mistä muualta voi kysyä lisätietoja?

Pauliina Makkonen: Hae internetistä osoite www.aamulehti.fi/kirjaudu. Muita vaihtoehtoja ovat soittaminen asiakaspalveluun numeroon 010 665 8102 (puhelun maksu 0,088 euroa/min) tai sähköpostilla altilaajapalvelu@aamulehti.fi.

Kirjoittajan muut artikkelit

Uusimmat artikkelit

Äpärä vai rakkauslapsi?

Klikkiotsikko. Nykyajan journalismin hävettävä äpärä? Vai sanaleikin ja oivaltavuuden rakkauslapsi? Klik tuli mieleen, kun luin sunnuntaiaa…  Lue lisää